GGD Zaanstreek-Waterland zoekt jongvolwassenen voor invullen online vragenlijst!

Vanaf 11 mei voert GGD Zaanstreek-Waterland een grootschalig online onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van jongvolwassenen tussen de 16 en 25 jaar. De Jongvolwassenenmonitor. Tot eind juli kunnen zij een korte online vragenlijst invullen via www.JVmonitor.nl. Iedereen die de vragenlijst invult, maakt kans op een Bol.com bon of een bluetooth speaker. De resultaten van de monitor staan eind september op www.ggdzw.nl.

Het onderzoek

De Jongvolwassenenmonitor bestaat uit een korte online vragenlijst over onder andere gezondheid, welzijn, gebruik van genotmiddelen, seksualiteit, bewegen, eenzaamheid en financiën. En daarnaast ook de gevolgen van corona op het welzijn. De vragen gaan specifiek in op de situatie van jongvolwassenen. Gemeenten en de GGD gebruiken de resultaten van deze monitor om beleid en activiteiten vorm te geven.

Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en gebeurt anoniem. Deelnemers maken kans op een bol.com bon van €10 (winkans 1 op 10) of één van de Ultimate Ears MEGABOOM 3 speakers van €159,-.

Resultaten

De resultaten van de Jongvolwassenenmonitor verschijnen eind september 2021.