Straathoekwerk, voor jongeren in Zaanstad

Woon jij in Zaanstad en ben je jonger dan 27 jaar? Dan kun je met al jouw vragen, problemen en issues bij ons terecht. Heb je vragen? Kom langs bij het inloopspreekuur. Wij zijn er om jou te helpen.

Hulp en ondersteuning als je dat even nodig hebt

Heb jij problemen waar je zelf niet uitkomt? Dan kom je naar ons toe. Wij helpen en begeleiden jongeren. Dat kan met individuele trajecten. We kijken naar wat jij nodig hebt en bieden hulp en ondersteuning om de zaken aan te pakken en je leven beter op de rails te zetten.

Inloopspreekuur: dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur

Wil je bij ons langskomen op het inloopspreekuur? Je kunt dan bij ons terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons ook bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor praktische hulp, korte vragen en als je ergens gewoon niet uitkomt. Tijdens het inloopspreekuur kun je gebruik maken van de computer, wifi, een kopieerapparaat en kun je bij ons ook scannen en printen. En als het nodig is, mag je de telefoon gebruiken om je zaken te regelen. Je vindt ons op de Vinkenstraat 58a in Zaandam.

Postadres nodig?

Iedereen heeft een adres nodig. Ben jij zwervend of verblijf je op verschillende locaties in Zaanstad? Dan kom jij mogelijk in aanmerking voor een postadres. Met zo’n postadres kun je jouw DigiD, identiteitsbewijs, zorgverzekering en/of uitkering aanvragen. Wel zijn er een aantal voorwaarden en regels verbonden aan het gebruik van een postadres. Heb jij een postadres nodig of wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Of kom gewoon langs tijdens een inloopspreekuur en we bespreken het persoonlijk met je.

Wat kost het?

Je kunt gratis gebruik maken van onze hulpverlening.

Meer weten?

Wil je meer weten over Straathoekwerk of heb je een vraag? Bel dan op werkdagen tussen 12.00 en 16.00 uur naar 075-653 19 80. Of mail naar straathoekwerk@ggdzw.nl.