Persoonlijke hulp voor jou, met het Individuele traject

Heb jij zaken waar je hulp bij nodig hebt? Dan kun je die via Straathoekwerk krijgen in de vorm van het individuele traject. Voor jongeren van 12 tot 27 jaar uit de gemeente Zaanstad staan wij klaar.

Bij huisvesting, schulden, relatieproblemen en veel meer

Of je nu vragen hebt rondom huisvesting, schulden hebt of jouw leven op orde wilt krijgen, je kunt bij ons terecht. Maar ook als je problemen met je ouders hebt of in jouw relatie zijn wij er voor je. En wil je graag een dagbesteding vinden? Dan kan Straathoekwerk jou helpen.

Regelen

Klop je bij ons aan, dan bespreek je met een medewerker eerst wat jouw vragen of problemen zijn en hoe we je daar het beste bij kunnen helpen. Afhankelijk van jouw vraag en wat wij voor je kunnen doen, gaan we dit vervolgens regelen in het individuele traject.

Samenwerking

We werken nauw samen met diverse andere organisaties, zoals het Jongerenloket, de gemeente, het onderwijs, de politie, de GGZ, wijkmanagement, welzijnsorganisaties, woningbouwcorporaties, Sociale Wijkteams, Jeugdteams en andere hulpverleningsinstanties.

Inloopspreekuur voor jouw vraag

Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur bellen om een afspraak te maken voor de inloop. Je kunt ook van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 langskomen op de Vinkenstraat in Zaandam. Voor praktische hulp, korte vragen en als je ergens gewoon niet uitkomt. Tijdens het inloopspreekuur kun je gebruik maken van de computer, wifi, een kopieerapparaat en kun je bij ons ook scannen en printen. En als het nodig is, mag je de telefoon gebruiken om je zaken te regelen. Je vindt ons op de Vinkenstraat 58a in Zaandam.

Wat kost het?

Je kunt gratis gebruik maken van onze begeleiding.