Trainingen

Straathoekwerk biedt verschillende trainingen aan waaraan jij gratis kunt deelnemen!

Cursusoverzicht

Via het Cursusbureau Zaanstreek bieden we verschillende trainingen aan. Het complete cursusoverzicht vind je dan ook op www.cursusbureauzaanstreek.nl. Je kunt je daar ook direct online aanmelden. Bekijk hieronder alvast een gedeelte van het aanbod:

Girls Only & Boyz2Men

Voor jongens en meiden van 13 tot en met 17 jaar hebben we handige trainingen waar je leert om je:
• zelfverzekerder te voelen,
• succesvol(ler) te communiceren,
• beter omgaan met conflicten,
• makkelijker contact maken en
• jezelf beter te leren kennen.

Lijkt deze weerbaarheidstraining jou wel wat? Meld je dan aan voor deze ‘Girls Only’ of ‘Boyz2Men’ training! De training Boyz2Men start met minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Meer informatie staat hier op de site van Cursusbureau Zaanstreek. Je kunt je daar ook direct aanmelden.

Ladies Night

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud dan hebben wij speciaal voor jou de ‘Ladies Night-training’. Net als met de Girls Only en Boyz2Men is dit ook een training in weerbaarheid en worden dezelfde thema’s behandeld. Maar dan natuurlijk wel aangepast voor jouw leeftijd. De training bevat onder meer uitdagende workshops en wordt afgesloten met een feestelijke glamouravond. Nieuwsgierig? Kijk dan snel voor meer informatie of om je meteen aan te melden, op de site van Cursusbureau Zaanstreek.

Back to YOU!, een Mindfulness-training

Ben jij wel eens onzeker of bang? Voel jij je depri, gestrest of gespannen? Denk je dat je niet goed genoeg bent? Dan is de training ‘Back to YOU’ wellicht wat voor jou! Deze training is voor jongeren van 14 tot 20 jaar die willen leren omgaan met stress, lastige situaties en spanningen. De Mindfulness-training bestaat uit acht bijeenkomsten en helpt je minder last te hebben van vervelende gedachtes en gevoelens. Wil je daar meer over weten of je direct aanmelden? Kijk dan op de site van het Cursusbureau Zaanstreek.

Aanmelden

Aanmelden voor de trainingen kan via het cursusbureau van de Zaanstreek. Als er op het moment van aanmelden geen cursus ingepland is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst.