Medewerker Jeugd Preventie Programma

In de uitvoering van het Jeugd Preventie Programma (JPP) staat de jeugdige (10-23 jaar) centraal. Je kunt adequaat contact leggen met de jeugdige na een aanmelding. Je beoordeelt de problematiek en doet consultaties. Je motiveert jeugdigen (en hun ouders) voor hulp en begeleiding. Je verricht screeningen en voert intakegesprekken. Daarnaast stel je gezamenlijk begeleidingsplannen op en begeleidt de jeugdige intensief (coachend) en waar nodig ook de ouders. Je bemiddelt in situaties waarbij sprake is van conflicten en stelt de noodzaak vast tot het uitvoeren van crisisinterventies.

Spreekt deze baan je aan en heb je een relevante hbo-opleiding en kennis van pedagogiek, ontwikkelingspsychologie en systeemgericht werken? Ga dan voor meer informatie over de functie naar https://www.regioflexwerk.nl/vacature/5480/medewerker-jeugd-preventie-programma/.