Webinar ‘Omgaan met jongeren in coronatijd’

‘Omgaan met jongeren in coronatijd’ is de titel van de gratis online bijeenkomst die GGD Zaanstreek-Waterland op woensdag 31 maart van 19:30 tot 20.30 uur via Zoom organiseert voor ouders van jongeren. Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut, bekend van columns en tv zal de inhoud verzorgen.

Door de coronamaatregelen kunnen jongeren niet meer uitgaan, feestjes geven, met grote groepen afspreken, de hele week naar school gaan, enzovoort. Landelijk en ook vanuit de verschillende regionale onderzoeken krijgt de GGD door dat het een moeilijke tijd is voor jongeren én hun ouders. Daarom organiseert de GGD voor de regio deze webinar voor ouders van jongeren.
Aan de orde komen onderwerpen zoals: Wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kun je als ouder je kind ondersteunen?

Je kunt je hier aanmelden.

Na dit webinar kunnen ouders bij de GGD terecht voor vragen die ontstaan tijdens deze presentatie. Of als er behoefte is aan een gesprek met een pedagogisch adviseur, via opvoedvragen@ggdzw.nl.