Ben jij de topper die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Straathoekwerk Zaanstad, onderdeel van GGD Zaanstreek-Waterland, zoekt een enthousiaste hbo stagiair voor de individuele trajectbegeleiding.

Als stagiair trajectbegeleider bied je praktische hulp- en dienstverlening aan individuele jongeren van 18-27 jaar. Je draait inloopspreekuren, geeft informatie en advies en begeleidt jongeren met een hulpverleningstraject.
Je komt in een klein team dat flexibiliteit, het tonen van initiatief en een eigen inbreng bijzonder waardeert!

Ben je een 3e jaars hbo student MWD, SPH, Social Work of toegepaste psychologie? Ben je 32 uur per week beschikbaar? Lijkt deze stage jouw iets?  Stuur dan  je sollicitatie met motivatiebrief en CV vóór 23 februari naar straathoekwerk@ggdzw.nl.
Het Straathoekwerk biedt een stagevergoeding en is een goedgekeurd leerwerkbedrijf.  De stageperiode is van maart 2021 tot maart 2022.