Doe mee met GGD Gezondheidsmeter Volwassenen en win een prijs!

GGD Zaanstreek-Waterland heeft als taak om de gezondheid van alle inwoners in de regio te beschermen en te verbeteren. Daarvoor willen we weten hoe het met onze volwassenen gaat. Vorige maand hebben inwoners uit de regio een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de GGD Gezondheidsmeter 2020 Volwassenen.

Volwassenen die de vragenlijst nog niet hebben ingevuld, hebben nu een herinnering hiervoor gekregen. Heb jij een herinnering gekregen? Vul dan de vragenlijst in, want je maakt dan kans op mooie prijzen, zoals een fiets, sonos box of een leuk uitje.

Hoe meer mensen er meedoen aan dit gezondheidsonderzoek, hoe meer informatie de GGD krijgt over de gezondheid en manier van leven van volwassenen. De GGD gebruikt dit om gemeenten te adviseren om zorg en activiteiten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften van deze groep.
De resultaten van de onderzoeken staan half 2021 op de website van de GGD.

Vragenlijst invullen, ga naar www.ggdzw.nl/gezondheidsmeter.

Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar vind je het wel leuk om mee te doen aan andere gezondheidsonderzoeken van de GGD? Meld je dan aan voor het panel via www.ggdzw.nl/panel.